Ju tregoj madhështinëe e Vaçe Zelës dhe Mihallaq Luarasit

474

INTERVISTA/ Flet ish- regjisorja e Kinostudios Liri Brahimi: Pedagogët e mi ishin Ramadan Sokoli, Xhemal Broja, Kadri Roshi, Lazër Filipi, Kujtim Spahivogli

Ka kryer Shkollën e Mesme Liceun Artistik “Jordan Misja”, dega e Artit Dramatik në vitet 1955-1960 dhe, më pas, Institutin e Lartë të Arteve (sot Akademia e Arteve), në vitet 1961-1965, degën e Artit Dramatik. Filloi punë në Kinostudio asistent/ regjisore e filmave artistikë, ku ishin edhe shokë të tjerë të së njëjtës shkollë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf