Hoxha: Ardhja e Visirovës në Shqipëri nga kabaretë e Francës dhe lidhja intime me Zogun

397

Ekskluzive/ Diplomati Idajet Hoxha sjell rrëfimin e Tanja Visirovës, gruas së parë të Ahmet Zogut

“Tanja: Erdha në Shqipëri për të kërcyer në një vjetorin e Mbretërisë, u bëra e dashura e Zogut për 4 vite”

Vendosa që të mos merrja asnjë takim atë natë. Parkova makinën dhe shkova në hotel “Frantel”, ku kisha rezervuar vendin. Dola, hëngra darkën dhe u ula të shkruaj një interviste imagjinare me Tanja Visirovën. Në vend të saj, kisha përpara librin e porsa botuar nga shtëpia botuese “Flamarion”, të cilin e kisha blerë në librarinë ‘La Martin’ në rrugën “Longshamps”, aty tek kryqëzimi me rrugën ‘Rue de la Pompe”…

 

Nga Idajet HOXHA

Shkrimin e plotë do ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print