Historia e shitjes së armëve

392

Armët shqiptare, si firmosi Ramiz Alia më 1990 shitjen e armëve jashtë vendit

Teksa këto dit akuzohet e kërkohet të hidhet dritë rreth të quajturit “Skandal i shitjes së armëve” nga Ministria e Mbrojtjes, teksa titullari Arben Imami akuzohet se u ka mbyllur dyert e institucionit deputetëve shqiptar që kërkojnë kontroll parlamentar në këtë ministri, dokumente me siglën ‘Sekret’ dhe ‘Tepër sekret’ hedhin dritë rreth fillesës së shitjes së armëve e municioneve luftarake shqiptare jashtë vendit, në muajtë e fundit të regjimit komunist.

për më shumë lexoni Gazetën Telegraf