Flet Gjeneral – majori Jani Lufi: Kush i vuri minat në Kanalin e Suezit dhe si na i morën arin britanikët, pas gjyqit të Hagës

529

Plani i Titos për ta kthyer Shqipërinë në Republikë të Shtatë, vetëvrasja e Nako Spirut dhe  pushkatimi i Koçi Xoxes

(Vijon nga numri i kaluar)

Njëherë, Nestorov i solli miqve, leje-hyrje për në Kremlinin e Moskës dhe pallatin e armëve. Petrit Dume dhe shokët e tij për herë të parë në jetë panë një komplet me të vërtetë fantastik, për nga vlerat artistike dhe mondane, me orendi kishtare prej ari të pastër dhe artikuj argjendarie, dhurata shtetërore, armë parade, mjete nga shalëria e Kavalerisë dhe stofra të rralla. Të gjitha ato vlera të çmueshme, janë të lidhura në mënyrë të pashkëputura, me historinë shumëshekullore të shtetit të madh rus.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf