Dr. Mikado Shakohoxha: Aktivi i Durrësit, dëshmi të reja për dënimin e Ballukut, Dumes dhe Çakos

384

Flet Koloneli në Rezervë, Dr. Mikado Shakohoxha: Debati i Petrit Dumes me Gafurr Çuçin

Mbledhja e organizatës bazë të Partisë

Mbledhja e organizatës bazë të partisë u bë në tension e ankth të madh. Mbaj mend që Pandi Opari, kuadër i lartë dhe me shumë dinjitet, me një karrierë brilant, i lutur edhe nga ne, foli i pari. Sigurisht që, bëri autokritikë të thellë, sepse nuk kishte rrugë tjetër, por të deleguarve u  tha: -Shefi i Shtabit të Përgjithshëm është edhe në Byronë Politike  dhe atë duhet të vijë ta gjykojë Komandanti i Përgjithshëm, ose ministri i Mbrojtjes, sepse ata ia kanë vënë detyrat. Ku e dimë ne se çfarë detyrash ka marrë ai  e si i ka kryer?! Ndërsa Petrit Dumja, duke bërë autokritikë, iu drejtua Gafur Çuçit, i deleguar i Komitetit Qendror:

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf