Deheroizmi kombëtar nuk falet! Rrëfimet e çuditshme të Ligor Gorenjës

843
Si u sajua “mbytja në Bunë” e djaloshit me mbiemrin Mone, djali i Kozmait
-Kadri Hazbiu: Arkivoli nuk do hapet, të afërmit të vijnë në zyrën time, pas 3 muajsh!
– Si erdhën në varrimin e babait, Andonit, Behar Zhurda ( shoqëruesi i Enver Hoxhës) Kadri Hazbiu, Spiro Koleka
-Nëna ngulte këmbë, pse nuk ja hapën arkivolin që ta shihte babanë
-Mehmet Shehu shkon tek Manush Myftiu, si kryetar i dëbim-internimeve: O Manush, ti bej ke qenë, bej u bëre! 
– Po mirë Andonin që e çuat vetë me shërbim, po me familjen çfarë keni? Dhe e goditi Manushin në zyrë 
-Bëje firmën e internimit dhe pastaj e shohim!
– Isuf Krasniqi më tha, babait iu bë varrim fallco, arkivoli ishte bosh
– Mendoj se babai im është në Belgjikë, mbi 85 vjeç, ka qenë oficer i lartë i kundër-zbulimit në Shqipëri dhe në kohën e Enver Hoxhës ishte shpallur “armik”.  
Albert Kotini
….
Për më tepër lexoni gazetën “Telegraf”….