Bujar Kore: Xhorxh W. Bush në Rusi, tregoi se është udhëheqësi i botës

191

INTERVISTA/ Flet operatori i TVSH-së Bujar Kore: – Mishel Platini më ka dhënë tjetër ndjesi

Po Fatos Nanon në Bënçë diku kam dëgjuar se keni shkuar për një intervistë speciale?

Po. Kemi shkuar në Bënçë për të marrë intervistë. Pritëm gjatë deri sa na çuan. Ai na e preu, n.q.s do e prekni sadopak nuk vazhdoj. Gazetari u mundua ta sqaronte për minutazhin, por ai këmbënguli dhe si përfundim nuk na dha.

 Xhon Megoi një tjetër rast interesant, apo jo?

Ishte viti 1991. Për herë të parë në Shqipëri vjen një afarist amerikan, Xhon Megoi. Tritan Shehu na sugjeroi t’i bënim një intervistë. Shkuam e takuam tek 15- katëshi dhe i bëmë një intervistë. Midis të tjerave ai fliste për ndihmën që do i jepte Amerika Shqipërisë si dhe për të këqijat që i solli regjimi komunist Shqipërisë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf