Bardhyl Berberi/ “Enveri me Nexhmijen” shiten në Drilon për 3500 euro

248
Në një nga sallat kryesore të restorantit të vilës “Art” atje ku dikur ka qënë rezidenca e Enver Hoxhës, fare pranë oxhakut ku qëndronte udhëheqësi komunist për më shumë se një vit një pikturë e një piktori pogradecar e cila kishte në qendër Enver Hoxhën dhe Nexhmien duke shëtitur nëpër Drilon në një format 60 cm me 40 cm është shitur.
….
Zëvendësministri i Mbrojtjes Nazar Berberi
Vargjet e famshme në festivalin e Gjirokastrës 
Kjo është shitja e dytë e kësaj pikture

Për më tepër lexoni Gazetën Telegraf….