Azem Hajdari: PD duhet t’u kërkoj falje intelektualëve në Shqipëri

213

Bisedë me Azem Hajdarin, ish-kryetari i parë i Partisë Demokratike, deputet i përjashtuar nga Grupi Parlamentar dhe Këshilli Kombëtar i PD-së

 Sot është data 8 dhjetor dhe gjithkujt i shkon mendja te Lëvizja studentore e 22 viteve më parë që shënoi fillimin e rënies së diktaturës komuniste. Pikërisht në këtë ditë ne po botojmë këtë intervistë të panjohur të liderit të asaj lëvizjeje, Azem Hajdarit, dhënë gazetarit Mëhill Tanushi dhe e botuar vetëm në gazetën “ZËRI” të Kosovës më 8 mars 1997. 

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf