Avdulla Kënaçe:Edi Mazi tentoi të më hiqte nga puna për një emision të Adem Jasharit, ndërsa Petri Beci e shkatërroi Televizioni

449

INTERVISTA/ Flet gazetari Avdulla Kënaçe: Pse ma prenë në mes emisionin, ku kisha ftuar një intelektual që nuk e donte Berisha

I treti rast i vështirë ka qenë kur jepet urdhër nga Drejtoria e Përgjithshme që emisioni on line, ku unë drejtoja të ndërpritej në mes mbasi unë me “kokën time”, kisha ftuar një intelektual që Kryeministri “nuk e shihte dot me sy”! Kështu vijon intervista e gazetarit të RTVSH, Avdulla Kënaçe, i cili nënvizon se gjatë punës së tij, ka pasur edhe disa momente të vështira me drejtuesit. Sidomos, me drejtorin aktual të RTVSH-së, Petrit Becin, si edhe me drejtues të lartë të politikës dhe shtetit.

 Si ka qenë mbështetja financiare nga Televizioni Shqiptar?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf