Apostol Kotani: Ja mëkatet e Ahmet Zogut ndaj shqiptarëve dhe Shqipërisë

896

Historiani Kotani, apel për 100- vjetorin e Pavarësisë: Mos nderoni ata që punuan kundër vendit!

…Kam ndjekur me vëmendje shkrimet që të kohëve të fundit të disa autorëve ku hiperbolizojnë figurat e Ahmet Zogut, Mit’hat Frashërit, Abaz Kupit, Ali Këlcyrës, etj., kur në fakt, referuar dokumenteve historike të kohës, atyre në Arkivin e Shtetit tonë dhe arkivat e vendeve të tjera të Evropës, figurat e tyre jo vetëm janë mjaft komplekse, por mëkatet, tradhtitë dhe të këqijat që i kanë bërë ato shqiptarëve dhe Shqipërisë, janë të mëdha…

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf