Alimemaj: Vizita në Mauzoleumin e Leninit e Stalinit, mbresa të gjalla pas 50 vitesh

480

Rrëfim i ushtarakut të lartë Tankist Rexhep Alimemaj për studimet në Akademinë Ushtarake të Kievit

“Nga mbresat e pa shlyera për mua e kolegët e mi që studiuam në Akademinë Ushtarake të ish-Bashkimit Sovjetik, të cilat ende i kemi të freskëta dhe sot pas 50 vitesh, ishin ato gjatë vizitës në Mauzoleumin ku mbaheshin të balsamosur trupat e Leninit dhe të Stalinit…”. Kështu pohon mes të tjerave ushtaraku i lartë tankist, Rexhep Alimemaj, në intervistën e dhënë për “Telegraf”…

Kur u nisët për studime në ish-Bashkimin Sovjetik?

për më shumë lexoni Gazetën Telegraf