Alfred Moisiu: Furtuna në Ministrinë e Mbrojtjes pas shkarkimit të Kadri Hazbiut

252

KUJTIMET/ Ish-Presidenti Alfred Moisiu: Ja çfarë ndodhi në Ministrinë e mbrojtjes pas eliminimit të Kryeministrit Mehmet Shehu

Në këtë pjesë të dytë të kujtimeve të ish-Presidentit Alfred Moisiu, paraqitet situata tejet e rënduar politike dhe morale pas eliminimit të ish-Kryeministrit Mehmet Shehu. Ditët e fundit të Kadri Hazbiut si ministër i Mbrojtjes, një telefonatë e çuditshme e Enver Hoxhës për Kadriun, shpartallimi i bandës së Xhevdet Mustafës dhe shkarkimet e rrufeshme në kupolën e Ministrisë së Mbrojtjes. Ja çfarë rrëfen ish-zëvendësministri i Mbrojtjes në atë kohë, Alfred Moisiu:

 Ramiz Alia bëhet arrogant!

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf