Agim Koçillari:Me Berishën kam qenë katër vjet në një bankë, ndërsa me Sabit Brokajn, pesë vjet në një fakultet

446

Politika i rrëmbeu kardiologjisë, dy studentët më të mirë të fakultetit

Politika i ka marrë mjekësisë dy, nga kardiologët më të mirë, Berishën dhe Brokajn”. Kështu, u shpreh dje, kirurgu Agim Koçillari, i cili nënvizoi se ai ka qenë në një bankë, për katër vjet me Berishën në Teknikumin e Mesëm Mjekësor dhe 5 vjet, me Sabit Brokajn, në Fakultetin e Mjekësisë. Koçillari tregon gjithashtu, punën titanike të bluzave të bardha gjatë periudhave të mëparshme.

Cili është Agim Koçillari?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf