Abdulla Kënaçi:Dikur gazetarëve të Televizionit u kërkohej biografia, tani zgjidhen militantët e qeverisë

400

Intervista III/ Abdulla Kënaçi: Pengu im për firmat piramidale të Sudes dhe Alimuçajt: Kush më pengoi të xhiroja një dokumentar për piramidat

Dalja drejtpërdrejt në ekran është një përgjegjësi e madhe për këdo, qoftë edhe për ata që kanë disa vjet që dalin online, por akoma, edhe sot kur e kujtoj një rast, ngjethem”. Kështu shprehet gazetari i njohur, Abdulla Kënaçe në pjesën e tretë të intervistës, së tij për gazetën “Telegraf”. Më tej, ai vijon të tregojë: “Ishte fillimi i luftës në Kosovë. Kishim thirrur në studio një panel me njerëz të shquar, historianë dhe juristë. E drejtonte emisionin një intelektual i zoti, i cili për çudi në një nga emisionet e radhës nuk u paraqit, as kishte lajmëruar se nuk do të vinte. Për të mos dështuar, m’u desh mua të hyj për ta drejtuar, isha fare i papërgatitur. Kisha një listë me emrat e të ftuarve, por nuk kisha titujt e tyre shkencorë. Gjatë prezantimit, u ndjeva ngushtë, shumë ngushtë, dy prej titujve i ngatërrova. Prof. Arben Puto më vjen në ndihmë, por kur e kujtoj gjaku më vërshon edhe sot në fytyrë”, vë në dukje ai.

 -Kur e keni ndjerë veten më ngushtë në RTSH? 

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf