Zjarr në aeroportin e Maltës, evakuohen pasagjerët

224
Një zjarr ka shpërthyer në aeroportin e Maltës dhe si pasojë janë evakuuar të gjithë pasagjerët.
”Shërbimet zjarrfikëse u dislokuan menjëherë për të marrë situatën nën kontroll, ndërkohë që aktiviteti i aeroportit u pezullua”, njoftoi Malta International Airport.
“Pasagjerët duhet të kontrollojnë orarin e fluturimeve para se të vijnë në aeroport”, shtoi Malta International Airport.
Nuk ka asnjë të plagosur mes pasagjerëve.