Zgjedhjet në SHBA/ Obama dhe Michele në tubimin përmbyllës të Clinton

100

Ekipi që udhëheq fushatën e kandidates së Partisë
Demokratike për president të SHBA-ve Hillary Clinton bëri të ditur se asaj dhe
bashkëshortit të saj Bill Clinton në tubimin përmbyllës të fushatës do ta
shoqërojë edhe presidenti aktual Barack Obama dhe bashkëshortja e tij Michele.
Mitingu
mbahet të hënën në Philadelphia e cila është njëri nga vendet ku mund të
vendoset për të parin e Shtëpisë së Bardhë