Zeshkane apo ngjyrë blu, iluzioni i radhës në rrjetet sociale

559
Para pak kohësh në rrjetet sociale është bërë bujë e madhe për fustanin ngjyrë ari që disa e shihnin ngjyrë blu. Tani kjo po ndodhë edhe me këtë vajzë. Fokusojuni mirë në pikën e bardhë në fytyrën e kësaj vajze për 15 sekonda, më pas hidhni shpejtë një sy në anën tjetër të bardhë. Ju do ta shihni një zeshkane atraktive me ngjyra normale. Ky iluzion është një fenomen që paraqet pamjet normale nga ato negative. Duke parë diçka shumë të ndritshme, qelizat e dritës së syrit humbasin ndjeshmërinë dhe përshtaten me fotografinë reale. Këto ngjyra shfaqen për shkak se syri përpunon imazhin në tre kanale. Kjo fotografi është rezultati që ju do të merrni.