Video/ Kriza, Euronews: Shqipëria po përballet me një situatë të tensionuar politike

197

Kriza politike që po kalon vendi vijon të jetë jehonë e medieve ndërkombëtare.

Në një raportim nga Presidenca, gjiganti informativ “Euronews” raporton se:

“Shqipëria po përballet me një situatë të tensionuar politike, ku ka ndërhyrë dhe presidenti i vendit, Ilir Meta duke firmosur shfuqizimin e dekretit për zgjedhjet vendore më 30 qershor.”