VIDEO/ I dehuri hidhet në shina, treni kalon mbi kokën e tij

179
Një njeri i dehur ka përfunduar në shina, teksa treni ka kaluar mbi të. Ngjarja ka ndodhur në Essex të Britanisë së Madhe gjatë kësaj jave.
Derek Acton u kap në kamera duke u ngjitur në hekurudhë në stacionin Harlow Mill. Momente më pas, kaloi mbi kokën e tij. Mrekullisht, ai mbijetoi pa dëmtuar.
Megjithatë, ai nuk i ka shpëtuar dënimti gjyqësor.
Në Gjykatën e Magjistraturës në Highbury, të hënën më 19 shkurt, Derek Acton iu dorëzua një urdhër 12 mujor për t’i shërbyer komunitetit, një kërkesë për ndalimin e konsumit të alkoolit për 60 ditë dhe një gjobë prej 570 paund.