VIDEO/ Eshtë ky agimi më i bukur në botë, pamjet e filmuara me dron në Bolivi

186
Një agim i pabesueshëm me dron i filmuar nga Dominic Chiu në Bolivi, në vendin më të madh me kripë të Vendit, në Uyuni.
Burri që ka publikuar këtë video në Youtube, ka komentuar: Pasi u zgjova shumë shpejt në mëngjes dhe pasi notova në ujërat e ftohtë për orë të tëra, më në fund pashë agimin më të bukur të jetës time’.