VIDEO/ Aston Martin Vulcan në lëvizje, në terren sfidues me 360 kilometra në orë

24
Oliver Webb ka arritur shpejtësi maksimale me modelin Vulcan, teksa lëvizte në pistën Anglesey Circuit të Anglisë.
Super-makinën e Aston Martinit, që nuk është e punuar për rrugë të zakonshme, ai e ka ngarë për 360 kilometra në orë – që është shpejtësia maksimale e saj, shkruan tg.

Madje, këtë e ka bërë në një terren me shumë kthesa dhe pjesë me kodra të thepisura.

Aftësitë në drejtim, 800 kuajfuqitë dhe gomat e rrotave nga Michelin, kanë bërë që ai të arrinte lëvizje me qëndrueshmëri të lartë.