U arratis nga burgu në Greqi, arrestohet pas tre muajsh shqiptari i dënuar për…

205

Një 48 vjeçar shqiptar, i arratisur nga burgu, u arrestua nga policia greke natën e së premtes, në afërsi të stacionit të trenit  në Tryntha Nafplio, Lamia. 

Shqiptari 48-vjeçar u arratis nga paraburgimi  më 4 prill 2019. Ai ndodhej në paraburgim pas vendimit të Gjykatës së Apelit në Athinë që e kishte dënuar atë me 11 vjet e 6 muaj burg për vjedhje të rëndë dhe grabitje.

Tanimë 48-vjeçari  i arrestuar do të ndiqet penalisht, ndërsa hetimet paraprake do të kryhen nga Departamenti i Sigurisë së Lamia.