Turqi, Erdogan: Vendet e BE kanë kthyer detin Mesdhe në varrezë emigrantësh

103
Turqia është vendi i parë pritës i sirianëve që largohen nga lufta dhe po përballet me një situatë aspak të zakontë. Për këtë arsye, Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan ka kërkuar më shumë ndjeshmëri dhe bashkëpunim.
Ai ka akuzuar vendet e BE-së se e kanë kthyer detin Mesdhe në një varrezë emigrantësh.
“Vendet e BE kanë kthyer Detin Mesdhe në varrezë emigrantësh. Të tregohet ndjeshmëri e bashkëpunim”, ka thënë Erdogan.