Turistët e “Ferrit”, vizitorët e llavës në Hauai

187
Në Hauai është duke lulëzuar një tjetër lloj turizmi, përveç atij tradicional për plazhet dhe kulturën vendase.
Muajt e fundit është shtuar numri i personave që refuzojnë plazhet mahnitëse të ishujve të Paqësorit dhe u drejtohen kratereve dhe llavës së vullkanëve të zonës.
Pamjet nga këto zona janë thuajse jashtëtokësore.