Trump: Unë do jem krijuesi më i madh i vendeve të punës

Trump u shpreh në daljen e tij të pare publike si president I SHBA së, se do ta ndryshoj vendin pasi ka shumë njerëz qe kanë ardhur në këtë vend dhe do të bëjnë gjera të jashtëzakonshme. Është një frymë e re dhe unë do jem krijuesi më I madh I vendeve të punës. Unë jam krenar pë këtë që kemi nisur dhe dita e betimit do jetë e veçantë. Trumpi deklaroi se siguria do të jetë e lartë .