Trump mbërrin në Korenë e Jugut, në fokus të axhendës Peniani

164
Presidenti i SHBA Donald Trump ka mbërritur në Korenë e Jugut, ku në fokus të axhendës së tij është Peniani.
Ai fluturoi nga Tokio, pasi tha të hënën se Japonia mund të fikë raketat e Phenianit me pajisje amerikane.
Tregtia do të jetë gjithashtu një fokus kryesor për Z. Trump, i cili dëshiron kushte të reja për marrëveshjen e tregtisë së lirë SHBA-Kore e Jugut.
Ai do të takohet me Presidentin Moon Jae-in, trupat amerikane dhe politikanët lokalë. Z. Trump është aktualisht në një turne në Azisë, ku do të vizitojë 5 vende.