Trump "Informacionet e pavërteta në media ndoshta nga shërbimet sekrete"

Presidenti i sapozgjedhur Donald Trump ka akuzuar Shërbimet Sekrete se kanë shpërndarë informacione të pavërteta gjatë fushatës së tij. Ai gjithashtu ka falenderuar mediat që janë treguar profesionale.
"Jemi krenar për këtë që kemi nisur dhe mezi po pres ceremoninë e inagurimit" shprehet Trump.