Toto Riina, vajza në Facebook vendos një trëndafil të zi dhe komentin “shhh”

214
Një trëndafil i zi dhe fytyra e një gruaje me gishtin në buzë ku shkruhet ‘shhhh’.
Është fotoja e profilit të Maria Concetta Riina, vajza e bosit Toto i cili vdiq në spitalin e të dënuarve në Parma. Poshtë fotos, ka shumë mesazhe ngushëllimi.
Riina kishte katër fëmijë, më e vogla nga vajzat jeton në Corleone, ndërsa e madhja Maria Concetta, është transferuar prej vitesh dhe jeton në Puglia.
Riina, 87-vjeç, bosi famëkeq i organizatës mafioze Cosa Nostra, u burgos në vitin 1993. Ai po vuante 26 dënime të përjetshme dhe besohet të ketë urdhëruar më shumë se 150 vrasje.
Riina ndodhej prej disa ditësh në koma dhe familjes së tij i ishte dhënë leja për ta vizituar në spitalin e burgut në Parma ku vdiq ditën e djeshme.