Toka virtuale shitet për miliona dollarë

124

Investitorët po shpenzojnë para të vërteta për të blerë tokë në një qytet të ri që ekziston vetëm në realitetin virtual.

Blerësit mund të ndërtojnë çfarë të duan në parcelat e tyre në Decentraland.

Shumë prej tyre shpresojnë të bëjnë fitime nga mallrat tregtare dhe shërbimet në botën viruale nga monedha cryptocurrency.

Investitorët po paguajnë miliona dollarë dhe kanë mundësi të krijojnë një jetë të re virtuale, si edhe të përfitojnë.

“Ata rrezikojnë investimet në gjithë botën.”

Por Decentraland do të jetë një utopi online apo një lagje në internet?