Tmerrohen pasagjerët, dera e avionit gjysmë e hapur në 3 mijë metra lartësi

159
Një avion që po udhëtonte për në Busan të Koresë së Jugut, është dashur të kthehet sërish në Cebu në Filipine, sepse dera nuk ishte mbyllur e plotë
Udhëtarët janë ankuar për dhimbje koke dhe të veshëve, derisa është gjetur se dera e Boeing 737-800 lëshonte një zhurmë të pazakontë.
Meqënëse aeroplani ishte në tremijë metra lartësi, nuk kishte mundësi të hapej dera dhe të mbyllej si duhet, është vendosur të kthehet sërish, prej nga është nisur.
Nga frika se dera e pa mbyllur si duhet, mund të shkaktoi ndonjë problem, aeroplani me 163 udhëtar, është kthyer dhe është nisur sërish.