Texas, kur miqësia sfidon uraganin, qentë shpëtohen nga pronarët e tyre

217
Uragani Harvey në Texas ka gjunjëzuar vendin ku deri tani numërohen rreth 2 të vdekur.
Mijëra persona janë evakuuar dhe vazhdojnë të evakuohen nga ai që është quajtur nga ekspertët uragani i shekullit.
Edhe kafshët janë goditur nga përmbytjet. Në foto lidhja mes pronarëve dhe miqve me katër këmbë të cilët sfidojnë uraganin.