Superjahti 200 mln $, pas 50 metrash bëhet i “padukshëm”

168

Planet për një superjaht të padukshëm që lundron në det, shumë shpejt do të vihen në jetë. Jahti i quajtur “Mirazh” do të jetë 106 metra i gjatë, që mund të arrijë çmimin prej 200 mln dollarë, do të jetë komplet i veshur me pasqyra që do të reflektojë imazhin e atyre që po e shohin.

Do të thotë që në 50 metra largësi, ky jaht nuk do të mund të shihet më. Madje për ata që qëndrojnë në bordin e anijes, do t’i duket vetja sikur qëndrojnë në ajër.

Ndërsa për vetë anijet e tjera që mund t’i kalojnë afër dhe rrezikojnë përplasjen, jahti do të përdorë radarin e vet për të manovruar.

foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri