Stuhia Eleonor godet Austrinë, era tund me forcë karriget e lëvizshme

169
Stuhia Eleonor ka mbërritur edhe në Austri. Erërat e forta kanë krijuar shumë problem duke vënë në rrezik sigurinë e skiatorëve në Gashurn, në Austrinë perëndimore.
Në video është e mundur të shihet sesi era tund me forcë karriget lëvizëse, me të cilat lëvizin skiatorët dhe turistët.
Fatmirësisht të gjithë njerëzit e ngecur lart kanë arritur të shpëtohen nga forcat e sigurisë.