Skoci/ Gruaja grushton burrin në mes të lokalit

170

Pamje të tmerrshme kanë zbuluar një grua e cila godet keq me kokë dhe më pas me grushte një burrë në një bar, duke e lënë atë të mbuluar me gjak derisa ajo më pas goditet nga një tjetër grua.

Viktima mbetet e mbuluar me gjakun që i zbret poshtë fytyrës pas sulmit që besohet të ketë ndodhur në Glasgow të shtunën.

Pamje të tmerrshme kanë zbuluar një grua e cila godet keq me kokë dhe më pas me grushte një burrë në një bar, duke e lënë atë të mbuluar me gjak derisa ajo më pas goditet nga një tjetër grua.

Viktima mbetet e mbuluar me gjakun që i zbret poshtë fytyrës pas sulmit që besohet të ketë ndodhur në Glasgow të shtunën.

Viktima, e cila në asnjë moment nuk lufton, përfundimisht e shtyn gruan, që më tej bie.

Videoja duket se është marrë në një sistem CCTV – dhe mban datën 13 korrik.

Ky klip u ngarkua në Twitter nga Gary McKay, nga Glasgow, dje në mbrëmje me titull: ‘Ajo duket një Zonjë e bukur’.

Disa përdorues të medias sociale spekuluan se sulmi ndodhi në Easterhouse, një periferi në buzë të Glasgou, apo Airdrie.