Shqiptari i zhdukur prej 7 muajsh, gjendet i groposur

410

Një trup i pajetë i dekompozuar është gjetur në fshatin Kato Korakiana të Korfuzit në Greqi.Sipas mediave vendase, pranë trupit të pajetë u gjet një pasaportë e një shtetasi shqiptar, që besohet se i përket viktimës.Policia greke thotë se shqiptari është raportuar i zhdukur që prej Prillit 2019.Autoritetet nuk e kanë bërë të ditur identitetin e viktimës.Trupi i pajetë u gjet i groposur.Kanë qenë qytetarët ata të cilët njoftuan policinë, e cila shkoi menjëherë në vendngjarje dhe u përball me skenën e rëndë të krimit.