Shoferja tërheq policin zvarrë pasi I vë gjobë

157

Një
shofere e irrituar me gjobën që i ka vendosur polici rrugor, ka zbritur nga
makina duke rrahur dhe tërhequr policin nga uniforma.

Ngjarja ka ndodhur në Xhakarta të
Indonezisë, ndërsa videoja është filmuar nga një kalimtar. Polici ka ndaluar
gruan në rrugë, pasi u kap për shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor.

Pasi polici i ka vendosur gjobën,
gruaja zbret nga makina dhe e dhunon, ndërsa ai qëndron pasiv duke u përpjekur
të shmangë përplasjen. Gjithashtu në pamje vërehet se polici kërkon të
largohet, por gruaja e ndjek dhe vijon ta dhunojë.

VIDEO

http://https://www.youtube.com/watch?v=zlPggQb3Bxs