Shkatërrohet grupi shqiptar i drogës në Bergamo

135

Policia italiane ka shkatërruar një organizatë të trafikut të drogës në zonën e Bergamos, përbërë nga shqiptarë dhe disa italianë, falë një operacioni të nisur në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Të arrestuarit akuzohen për zotërim, transportim, shitje e blerje të kokainës, heroinës, hashashit e marijuanës, si dhe për mbajtje armësh.

Operacioni zbuloi edhe një rrjet afrikanoveriorësh, kryesisht marokenë, që në bashkëpunim me grupin shqiptar menaxhonte një rrjet magazinuesish nga kombësi e shtresat të ndryshme shoqërore.