SHBA, Obama telefonon Trump dhe e uron për fitoren

101

Presidenti i SHBA-së
Barack Obama ka uruar presidentin e zgjedhur, pasaardhësin e tij në Shtëpinë e
Bardhë, Donald Trump.

Obama ka telefonuar
Trump duke i uruar zgjedhjen.

Nuk dihet ende se
çfarë është biseduar gjatë telefonatës, shkruajnë mediat amerikane.

Duhet kujtuar fakti se
Obama gjatë gjithë fushatës ka punuar në krah të Hillary Clinton, kundër Trump