Serbia shpreson hapjen e katër kapitujve për pranim në BE

105
Shefja e ekipit negocioues të Serbisë me Bashkimin Evropian, Tanja Misceviç, ka thënë se shpreson në hapjen e katër kapitujve në qershor të këtij viti dhe se ka deklaruar se synimi i Serbisë që të gjithë kapitujt të hapen deri në fund të vitit 2018.

Misceviç ka thënë për “Politika” se kushtet e sesionit të shtatë (pronësia intelektuale) dhe 29 (bashkimi i doganave), për të cilat Beogradi ka pozicione negociese me BE-në.

“Dhe po ashtu seksioni i gjashtë (mbi ligjin e ndërmarrjeve) dhe ai i 30 (mbi marrëdhëniet ekonomike) për të cilat Beogradi është duke punuar, transmeton Klan Kosova.