Serbi, mediat: Njerëzit e Haradinajt krijojnë kamp ushtarak në kufi

134
“Një grup i armatosur kryesisht vetëranë të UÇK-së njerëz të lidhur ngushtë me Ramush Haradinaj 20 ditë më parë kanë ardhur në vendin e quajtur Likovë 10 km larg kufirit me Serbinë”- kështu shkrujnë mediat serbe e konkretisht portali “Alo.rs”
Duke cituar burime nga shërbimet e sigurisë, egziston mundësia që të përsëritet rasti i dytë i Kumanovës, ndërkohë që lëvizjet e shpeshta të Njësive Speciale maqedonase kanë shpeshtuar vëzhgimin në ato pjesë. Nga ana tjetër, gjenerali serb, Momir Stojanoviç ka thënë se disa persona kanë planifikuar disa sulme në Luginën e Preshevës dhe në veri të Kosovës –raportojnë mediat kosovare