Rusi, autobusi përfundon në nënkalimin e metrosë së Moskës, 5 të vdekur dhe 15 të plagosur

379
Një autobus ka përfunduar brenda një nënkalimi që çon në hyrje të metrosë së Moskës, në stacionin e Slavyansky Boulevard në zonën perëndimore të qytetit, duke shkaktuar vdekjen e 5 personave dhe plagosjen ë 15 të tjerëve sipas një bilanci provizor.
Shoferi është arrestuar edhe për faktin sepse shkak i aksidentit ka qenë një problem teknik në mjet.
Agjencia e lajmeve Interfax shkruan se për momentin policia nuk po ndjek pistën e një atentati.