Rikthehet Ford Mustang Bullitt

221
Në vitin 1968, Steve McQueen e shndërroi në legjendë modelin Ford Mustang Bullitt në filmin e famshëm “Bullitt” dhe 50 vite më vonë kjo veturë është rikthyer.
Në panairin e veturave që po mbahet në Detroit, Ford Mustang Bullitt është shfaqur me ngjyrën e gjelbër klasike të tij dhe do të prodhohet në një seri të kufizuar. Sigurisht, vjen edhe me një pamje moderne.
Do të jetë një veturë më e shpejtë sesa Mustang GT, pasi shpejtësinë maksimale do ta arrijë deri në 262 km/h, ndërkohë që Mustang GT kapte deri në 250 km/h.