Rekord Guinness për kinezin Ruan Liangming, “vesh” 700 mijë bletë

177
Ai quhet Ruan Liangming dhe ka hyrë në librin e rekordeve Guinness si ”bee bearding”, personi që ka mbajtur më gjatë mantelin prej bletësh, që peshonte rreth 65 kilogramë.
Për të realizuar kërë rekord u përdorën 60 bletë mbretëresha, të cilat thirrën më shumë se 630 mijë të tjera.
Bletët, sic e shihni dhe nga videoja e kanë mbuluar Ruan Liangming nga koka tek këmbët.