Raporti/ Serbia e Mali i Zi anëtarësohen në 2025 në BE, kurse Shqipëria…

38
Së shpejti Bashkimi Europian pritet të zyrtarizojë një datë për anëtarësimin e dy vendeve të Ballkanit Perëndimor, Serbinë dhe Malin e Zi.
Në një shkrim të publikuar sot nga EuObserver sqarohet se për të dyja vendet do të jetë gati anëtarësimi deri në 2025, ndërkohë për Shqipërinë thuhet se deri atëherë duhet të këtë bërë përparime pa dhënë një datë dhe një afat konkret.