Protestë për lirimin e Haradinajt

Mediat kosovare shkruajnë se sot do të mbahet protestë gjithë popullore për lirimin e ish-kryeministrit dhe liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj.

Protesta mbahet me moton “Kundër fyerjes dhe padrejtësisë” në qytetet Prizren, Gjilan, Pejë, Mitrovicë, Gjakovë dhe Ferizaj dhe fillon në ora 11:55.

Lideri i AAK-së është arrestuar javën e kaluar nga autoritetet franceze në bazë të një flet arresti të lëshuar nga Serbia në vitin 2004.