Protesta në Francë, forcat policore luftojmë mes flakëve

99
Në shumë shtete, kësaj radhe protestat për 1 Maj jane pritur me protesta te dhunshme dhe nje e tille eshte regjitruar dhe ne në Francë.
Ne France protestuesit kanë hedhur molotovi në drejtim të policisë, duke bërë që katër policë të lëndohen.
Përveç kërkesave për punë, protestuesit ishin kundër Marine Le Pen për presidente të Francës. Policia ka përdorur gaz lotsjellës në mënyrë që t’i shpërndajë protestuesit.