Prodhohen robotet e seksit që plotësojnë secilën dëshirë seksuale, madje edhe flasin gjatë aktit

269
Bëhen përparime në fushën e emocioneve që përcjellin robotët e seksit. Pas kukullave të seksit teknologjia ka përparuar duke ofruar edhe robotë që ofrojnë shërbime seksuale.
Lider në këtë drejtim deri tani është kompania “Affectiva”, e specializuar në ndërtimin elektronik të emocioneve njerëzore.
Teorikisht kjo pritet të ketë një impakt të gjerë në shitjet e robotëve të seksit. “Realbotix” është një nga kompanitë që deri tani ka prodhuar robotët e seksit më realistë.
Sipas “Daily Star” vajzat e prodhuara nga kjo kompani mund të flasin gjatë aktit, mund të ndjekin urdhra dhe mund të memorizojnë preferencat seksuale të klientit.
Inxhinierët e saj thonë se po punojnë që këto vajza robotë të jenë sa më afër reales.