Prishtinë, nis votimi për Presidentin

180
Ka nisur votimi për zgjedhjen e Presidentit të Kosovës. Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli është duke i ftuar një nga një deputetët për të votuar. Para deputetëve janë dy kandidatura ajo e Hashim Thaçi dhe Rafet Ramës, të dy nga PDK. Aktualisht 82 deputetë janë në sallë. Po ashtu aty ndodhen edhe Hashim Thaçi e Isa Mustafa.