Presidenti Thaçi: Ka nevojë për një fazë vendimtare në bisedimet me Serbinë

18
Në ambientet e ceremonisë së nënshkrimit të programit me Korporatën Sfidat e Mijëvjeçarit, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, komentoi lidhur me zhvillimet e fundit në Kosovë, pikërisht për çështjen e kufirit të Kosovës me Malin e Zi.
Ai foli fillimisht për prespektivën e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë, që pritet të hyjnë në një fazë të re. Thaçi deklaroi se ka nevojë për një fazë vendimtare në bisedimet me Serbinë.